Om Rubato

Hvorfor og hvordan Rubato arbejder med udvikling og forandring

Rubato er en virksomhed, der drives af passionen for at gøre en forskel i andre menneskers liv.

Rubato eksisterer for at sikre ærlig, modig og konstruktiv kommunikation og udvikling – i teams og i det individuelle udviklingsforløb.

Rubato arbejder ud fra et filosofisk anerkendelsesbegreb, der sikrer, at al udviklingsarbejde er præget af en anerkendelse af ethvert menneske som værende ‘en væsentlig anden’ med noget at bidrage til helheden. Med erkendelsen af at vi alle er ‘væsentlige’, kan vi i udviklingssammenhæng bevæge os effektivt til et skarpere og mere udfordrende niveau for udvikling for endeligt at få større gavn og udbytte af forløbet.

Mennesker har brug for anerkendelse. Ikke kun den materialistiske eller bekræftende anerkendelse men en grundlæggende eksistentiel anerkendelse: At man som menneske føler sig mødt, set og rummet som det menneske man er, og med de værdier, holdninger og kompetencer man har.

Når mennesker trives og oplever at være anerkendt, skabes der plads til innovation og fremdrift. Derigennem skabes de gode successer og resultater.

Rubato arbejder med pragmatiske løsninger på en professionel, nysgerrig og empatisk facon. Den teoretiske ramme er primært den psykodynamiske systemteori, ligesom også en systemisk og narrativ ramme kan være udgangspunktet. Målet er, at løsningerne skal bidrage positivt, skabe engagement, være praktisk anvendelige og have en målbar effekt og påvirkning på praksis.

Rubato er stiftet i 2014 af Mie Vitus Grønlykke
Uddannelsesmæssig baggrund
Master i Organisationspsykologi (MPO) fra RUC
Narrativ Supervisor fra DISPUK
Bachelor fra Københavns Universitet, Pædagogik og Sprogpsykologi
Proceskonsulent og Coach fra Metropol
Projektleder-uddannelse fra SCP Consulting
Socialpædagog fra Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium
Certificeringer i personprofil- og udviklingsværktøjer,
OPQ, ACE, EASI, MPA og JTI

Erhvervsmæssig baggrund
GfK Scandinavia A/S
GfK International Workers Council (Samarbejdsudvalg)
Socialpsykiatrisk værested og bofællesskab, Elmehuset i Holte
Observationshjem for unge, Antoniehus i Helsingør
Ungdommens Røde Kors
Med mere…
Tilmelding

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din beskedTak for din tilmelding!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/rubato.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 59