Referencer

Forløbet med Mie gav mig både gode input til hvordan jeg konkret kan agere i min arbejdssituation men også masser af stof til eftertanke i forhold til at sætte mere fokus på det, der reelt motiverer mig. Fordi Mie er et meget lyttende og empatisk menneske at være i selskab med, føler man sig på én gang tryg og samtidig guidet til spændende indsigter, der bringer en videre!

Maria KøhnkeDirector of UX and Creative Strategy at In2Media

Jeg kan helt klart anbefale Mie. Jeg har anvendt hende til at afdække min strategi i forbindelse med jobskifte ved en række sparring-sessions. På disse sessioner fik hun hurtigt ledt mig frem til, hvilke forhold i mit arbejdsliv som motiverer mig.

Mie er en kompetent sparringspartner og udfordrer på den positive måde, hvilket får en til at tænke ud af boksen og rykke i den rigtige retning.

Henrik NielsenIT Project Manager i e-boks A/S

Jeg har altid følt mig mødt, tryg og i gode hænder i mine dialoger med Mie. Mie formår at skabe rammerne for en tryg og tillidsfuld samtale med respekt for forskellige meninger og holdninger. Hun forstår at få det bedste frem i enhver situation. Jeg har altid været glad for at kende Mie og bruge hende som sparringspartner.

Lene von SeelenScrum Master i BRF Kredit

Jeg havde den store fornøjelse at gennemgå et sæt coaching sessioner med Mie, da jeg skulle skabe overblik over mine tanker og ideer til en projektbeskrivelse. Mie var fantastisk til at skabe det fokus, jeg havde brug for. Hendes overblik og tilgang som coach og konsulent var en stor hjælp til mig for at kunne samle og målrette alle mine tanker og ideer til en fokuseret beskrivelse. Jeg kan kun anbefale Mie, hendes personlighed og måde at skabe fokus på.

Svend Ade JunckerSame same - but different TV

Det har været et meget givtigt forløb for vores team. Vi har alle lært noget og er blevet klogere på hinandens styrker og svagheder. Jeg har personligt lært noget om mig selv og kan nu nemmere sætte ord på de udfordringer, jeg har i mit arbejde og med samarbejdet med mine kollegaer.

Mie har været rigtig god, og der har været god kemi. Humor. Man mærker, at Mie kan lide at facilitere processer, og det er inspirerende og gør det interessant. Mie ved meget om feltet og er god til at skabe en tryg og tillidsfuld ramme.

Signe-Marie Paludan BøgeskovRådgiver og Projektleder i Red Barnet

Jeg valgte Mie til et supervisionsforløb, fordi jeg tænkte, at jeg ville give medarbejderne et rum, der var frit i forhold til at skulle tale om udfordringer i samarbejdet og måske generelt som ansat, og fordi en ekstern superviser kan noget andet, end det jeg kan som leder. Mie arbejdede med teamet på månedsbasis over et halvt år, og forløbet bestod af narrativ supervision, processer omkring visioner og identitet samt action learning.

Mie opleves som fagligt dygtig, favnende og imødekommende, tryghedsskabende, professionel, lydhør, rummelig og er berigende at være sammen med.

Mie har fået medarbejderne til at tro på sig selv, og på at de kan. Medarbejderne har fået en større forståelse for kommunikation og for deres egen rolle og indflydelse – deraf også større rummelighed overfor forskellighed. De er vokset som mennesker.

Marianne E. NielsenLeder af Firkløverens Børnehus
Tilmelding

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din beskedTak for din tilmelding!

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/rubato.dk/public_html/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 59